Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis in Nederland en (op aanvraag) België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Bankjes

We hebben een aantal zitbankjes ontworpen. Ideaal als zitbank aan een eettafel of in de hal. Eigenlijk is een bankje overal wel te plaatsen, bijvoorbeeld als meubel in een (kinder)slaapkamer of in de voor-, of achtertuin. Kies jouw favoriete model!

Titel

Een schitterend bankje met onderstel "Due". Gemaakt van steigerhout of Douglas hout. Stel zelf jouw favoriete bankje samen in een gewenste breedte / aantal zitplaatsen. Behandeld met een hoogwaardige olie of beits in een kleur naar keuze.

Titel

Een schitterend bankje met onderstel "Due". Gemaakt van eikenhout. Stel zelf jouw favoriete bankje samen in een gewenste breedte / aantal zitplaatsen. Behandeld met een hoogwaardige olie of beits in een kleur naar keuze.

Titel

Een (tuin)bankje van eikenhout met trapezium onderstel! Het zitvlak heeft een dikte van 4cm (2cm + 2cm sierlijst) en wordt gemaakt van eikenhouten planken met een breedte van 20cm. Het bankje wordt op maat gemaakt in een breedte die je zelf kiest!

Titel

Een bankje met een eenvoudig maar stoer ontwerp. Gemaakt van steigerhout, Douglas hout of eikenhout. Stel zelf jouw favoriete bankje samen in een gewenste breedte / aantal zitplaatsen. Behandeld met een hoogwaardige olie of beits in een kleur naar keuze.

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 5% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Unieke tuintafels van eikenhout - steigerhout - douglas hout

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland en (op aanvraag) in België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

©2023 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl