Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis. Vaak al binnen 3 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Eettafels

Wij maken de mooiste eettafels. Gemaakt van het prachtige eikenhout of trendy steigerhout. Vierkant (daar staan we bekend om), rond of rechthoekig. In elke gewenste afmeting. Met een tafelbladdikte naar keuze, stalen tafelpoten of door onszelf ontworpen tafelpoten / onderstellen van massief hout. In een kleur die jij wenst.

Bekijk hieronder enkele van onze populaire eettafels. Of stuur snel een berichtje als je speciale wensen hebt. Wij maken jouw droom eettafel, bar- of statafel of bureau. Van de mooiste materialen en gedetailleerde afwerking. Voor een eerlijke prijs!

❤ Nog niet al onze modellen eettafels staan op onze website maar stel ons gerust jouw vragen over een van onze eettafels die je ergens bent tegen gekomen

Uniek ontwerp. Stijlvolle meubels met de hand vervaardigd. Van de beste kwaliteit hout gemaakt. Voor een wel heel eerlijke prijs!

De hoogste kwaliteit eettafel gemaakt van steigerhout. Met een trendy uitstraling en tot in detail afgewerkt.

Een stijlvolle en chique eiken eettafel met stalen onderstel voor een eerlijke prijs. Gemaakt van de mooiste materialen. Met de hand vervaardigd. Voor de liefhebber van eikenhout en haar robuuste en chique karakter.

Een prachtige eettafel gemaakt van steigerhout met stalen Matrix onderstel. Bestel hier onze trendy eettafel Base... het instapmodel, voor een scherpe prijs.

Een design eettafel uit de serie cinque (#5) met de hand vervaardigd. In Nederland. Onze eettafel #5 is gemaakt van Europees naaldhout (steigerhout) en tot in detail afgewerkt

Een stijlvolle en chique ronde eiken eettafel met stalen matrix-onderstel voor een eerlijke prijs. Gemaakt van de mooiste materialen. Met de hand vervaardigd. Voor de liefhebber van eikenhout en haar robuuste en chique karakter.

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 10% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Koop jouw tuintafel van eikenhout - steigerhout - douglas hout met regiokorting

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland. We bieden een regiokorting van 10% in een straal van 30km om Den Bosch.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

© 2020 - 2021 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl