Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis in Nederland en (op aanvraag) België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Kasten op maat

Wij ontwerpen jouw nieuwe kast. In elke maat, in de stijl die past in jouw interieur. Wij hebben een voorliefde voor eikenhout maar maken ook veel objecten van het trendy steigerhout of het exclusieve Notenhout.

Een kast op maat laten maken?

Jij hebt een idee van de vorm, opbergmogelijkheden en stijl van de kast die in jouw interieur past. Wij zijn de creatievelingen die jouw wensen weten om te zetten in een uniek object. Wij denken aan de details, aan de constructie en duurzaamheid en voegen wellicht nog mogelijkheden toe waar je zelf niet bij stil hebt gestaan.

Wil je eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met Jurgen (06- 4156 1982). Wij hebben geen showroom maar werken op afspraak bij de klant thuis!

Wat kost een kast op maat?

Allereerst: Een kast op maat heeft een hogere waarde en blijft deze ook veel langer behouden. Wij maken kasten op maat voor een eerlijke prijs. Gebaseerd op materiaalkosten en arbeidsuren. Van klein - groot. Speciaal voor jou. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we hier wel een indicatie op geven. Maar natuurlijk weet je voor jezelf wel wat een kast mag gaan kosten. Vertel het ons, wij denken met je mee!

Titel

Op verzoek van een klant hebben wij dit bijzondere meubel gemaakt. Een roomdivider met 360gr draaibaar tv-gedeelte. Gemaakt van de mooiste kwaliteit eikenhout.

Wij maken dit meubel op maat. In elke gewenste afmeting. Prijsindicatie: v.a. € 6.500,-

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 5% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Unieke tuintafels van eikenhout - steigerhout - douglas hout

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland en (op aanvraag) in België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

©2023 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl