Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis. Vaak al binnen 3 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Eettafels van steigerhout (vurenhout)

Hier vind je een selectie van onze collectie eettafels gemaakt van het trendy steigerhout. We willen je vooral enkele populaire modellen laten zien maar maken ook graag een ontwerp op maat. Vooral onze tafel van steigerhout met een verlijmd tafelblad is razendpopulair. Eindelijk een eettafel van steigerhout met een nagenoeg vlak tafelblad, zonder naden en kieren. Voor een eerlijke prijs!

Kies een model of stuur ons een bericht als je bepaalde wensen hebt. Met veel plezier maken we jouw nieuwe tafel in elke gewenste houtdikte, kleur, vorm van het onderstel en ontwerp van het tafelblad.

Link naar

Link naar

Instapmodel

Een stoere eettafel gemaakt van steigerhout met stalen Matrix onderstel. Bestel hier onze trendy eettafel Base... ons instapmodel, voor een scherpe prijs.

Met verlijmd tafelblad

Onze steigerhouten eettafel met verlijmd tafelblad is razendpopulair. Eindelijk een tafel van steigerhout met een vlak tafelblad zonder naden en kieren. Onze meubelmakers maken deze tafel vol passie. Tot in detail afgewerkt!

Titel

Een design eettafel uit de serie cinque (#5) met de hand vervaardigd. In Nederland. Onze eettafel #5 is gemaakt van Europees naaldhout (steigerhout) en tot in detail afgewerkt

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 5% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Unieke tuintafels van eikenhout - steigerhout - douglas hout

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland. We bieden een regiokorting van 5% binnen een straal van 30km om Den Bosch.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

©2023 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl