Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis in Nederland en (op aanvraag) België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Tuintafels

Uniek ontwerp. Duurzame en modulaire constructie. Voor een eerlijke prijs.

Onze tuintafels zijn onderscheidend door het ontwerp, gedetailleerde afwerking en de duurzame, modulaire constructie. Massief houten tuintafels voor een eerlijke prijs.

We hebben een aantal unieke ontwerpen bedacht. Elke tafel wordt met de hand vervaardigd. Je bent vrij om een keuze te maken in houtsoort (eikenhout, steigerhout, Douglas hout), houtdikte, kleurbehandeling en model tafelpoten (van staal of hout). Mix & match om jouw favoriete tuintafel samen te stellen!

Een duurzame tuintafel met een modulaire constructie

Onze tuintafels zijn duurzaam en weerbestendig, met een bijzondere en modulaire constructie. Dit betekent dat jouw tuintafel wordt vervaardigd uit elementen die in elkaar worden geschoven. Het hout kan op natuurlijke wijze krimpen en uitzetten zonder dat dit van invloed is op de constructie. Onze modulaire tuintafels behouden hun schitterende uitstraling en het hout blijft stabiel en in vorm!

Design Cinque

De hoge sierlijsten rondom het tafelblad geven het ontwerp net even de boost die het verdient. Maak een keuze uit een tafelblad waarbij de planken dwars in hoge sierlijst zijn verwerkt of in de lengterichting van de tafel.

Prijs v.a. € 1.495,- (4-persoons tafel)

Design Quattro

Een minimalistisch ontwerp met aandacht voor de gedetailleerde afwerking en de modulaire constructie die deels zichtbaar is. De hoge sierlijsten aan de uiteinden van het tafelblad geven het ontwerp net even de boost die het verdient.

Prijs vanaf € 1.495,-

Titel

Een chique tuintafel gemaakt van eikenhout met een prachtig eiken onderstel (naar keuze). Het tafelblad heeft een dikte van 4cm (2cm + 2cm sierlijst) en wordt gemaakt van massief eiken planken met een breedte van 17cm.

Prijs vanaf € 1.295,-

Tuintafel Design Sei

Je bent op zoek naar een tuintafel van steigerhout? Van hoge kwaliteit? Bekijk hier onze duurzame, modulaire tuintafel van steigerhout Design Sei

Scherp geprijsd

Een stoere en robuuste tuintafel gemaakt van steigerhout. Met de hand vervaardigd. Duurzaam. Onderscheidend. En van hoge kwaliteit. Je ziet het kwaliteitsverschil en hebt gekozen voor een hoogwaardig product van steigerhout met een lange levensduur.

Prijs: vanaf € 649,-

Titel

❤ Dé tuintafel met een massief Douglas houten tafelblad van maar liefst 65mm dikte. Ja echt, deze tafel heeft pas een stoere uitstraling.

Prijs vanaf € 999,-

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 5% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Unieke tuintafels van eikenhout - steigerhout - douglas hout

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland en (op aanvraag) in België. Actuele bezorgtijd: 3 - 5 weken.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

©2023 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl