Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis. Vaak al binnen 3 weken. Je mag een meubel ook kosteloos thuis bezichtigen!

Tuintafels

Uniek ontwerp. Duurzame constructie. Eerlijke prijs.

Onze tuintafels onderscheiden zich door het ontwerp, de duurzame constructie en hoge kwaliteit. Dit zie je terug in de afwerking en de lange levensduur van onze tafels! Massief houten tuintafels voor een eerlijke prijs. Kies een ontwerp. Kies jouw favoriete houtsoort. Alle modellen tuintafels maken wij in elke afmeting van jouw favoriete houtsoort.

Twijfel je over het online kopen van een tuintafel? Maak gebruik van onze service om jouw favoriete tuintafel, zonder aankoopverplichting, te presenteren in jouw tuin.

Woon je in een straal van 30km om Den-Bosch? Maak gebruik van onze Regiokorting

Eikenhout

Lees verder over onze kwaliteitskenmerken

 

Wij presenteren onze tuintafels graag bij jou thuis
Wij hebben geen showroom. Vind je een van onze tuintafels mooi? Wij presenteren jouw favoriete tuintafel graag bij je thuis / in de tuin. Kosteloos en zonder aankoopverplichting! Zo zie je direct of de tuintafel is zoals verwacht en hoe deze tot zijn recht komt in je tuin.

  • 15% korting bij afhaal in Empel of Den Bosch (Maaspoort)
  • 15% korting bij bezorging in Den Bosch, Rosmalen, Vught en de Bommelerwaard
  • 10% korting bij bezorging in de provincie Noord-Brabant en Utrecht en gemeente Nijmegen
  • Wij bezorgen onze tuintafels met eigen transport in heel Nederland en (op aanvraag) in België

Een chique tuintafel gemaakt van eikenhout met een prachtig eiken onderstel (naar keuze). Het tafelblad heeft een dikte van 4cm (2cm + 2cm sierlijst) en wordt gemaakt van extra brede 24cm(!) eikenhouten planken.

Prijs vanaf € 999,-

Een eiken tuintafel is niet alleen elegant en chique maar vooral ook duurzaam. Wij maken deze voor jou. In elke maat. Kies jouw favoriete stalen tafelpoten of onderstel. Kies een behandeling met beits of olie in een jouw favoriete kleur. Bestel hier jouw eiken tuintafel met een tafelbladdikte van 6cm (3cm + 3cm sierlijst)...

Prijs vanaf € 1.299,-

Een design tuintafel gemaakt van Europees eikenhout. Het tafelblad wordt gemonteerd op een stalen matrix onderstel (spinpoot of kruispoot) in de kleur zwart.

Prijs vanaf € 1.199,-

Bekijk hier ons populairste model eiken tuintafel. Een tuintafel van eikenhout met een extra hoge sierlijst waardoor het tafelblad 9cm dik oogt, gemaakt van extra brede planken. Deze tuintafel staat op industriële zwart stalen tafelpoten in X-, of U-vorm.

Prijs v.a. € 1.099,-

Een tuintafel van eikenhout met stalen tafelpoten voor een bijzonder lage prijs! Het tafelblad heeft een dikte van 4cm (2cm + 2cm sierlijst) en wordt gemaakt van extra brede eikenhouten planken. ❤Eikenhout

Prijs vanaf € 899,-

Bekijk hier onze prachtige vierkante tuintafel van eikenhout met een door onszelf ontworpen onderstel - ook gemaakt van eiken balken. Een tuintafel gemaakt van exclusieve planken met een breedte van 20-24,5cm en een tafelblad dikte van 4cm (2cm + 2cm sierlijst) of 6cm (3cm + 3cm sierlijst).

Een vierkante tuintafel is ontzettend sfeervol om aan plaats te nemen met jouw gezin, familie of vrienden. Op maat gemaakt in elke gewenste afmeting en gratis thuisbezorgd en gemonteerd binnen 15 werkdagen.

Een trendy tuintafel van steigerhout. Vierkant of rechthoekig. Met zwart stalen tafelpoten.
De trend van nu maakt jouw tuin helemaal af. Kies een van onze steigerhouten tuintafels...

Een design tuintafel gemaakt van Europees naaldhout, ook wel bekend als steigerhout. Het tafelblad wordt gemonteerd op een matrix onderstel (spinpoot of kruispoot).

Prijs: vanaf € 949,-

Tuintafels van steigerhout... met de juiste behandeling ter bescherming van het hout. Kies jouw favoriete onderstel. Trendy, duurzaam en scherp geprijsd. In een kleur naar keuze. In elke gewenste afmeting (vierkant en rechthoek).
Bekijk hier onze prijsvriendelijke tuintafel van steigerhout.

Onze
kenmerken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Thuis bezichtigen zonder aankoopverplichting
Geen aanbetaling, betalen bij levering
Ophalen in Den Bosch met 10% korting
Advies nodig? Neem contact op
Unieke meubelontwerpen
Met de hand vervaardigd

Meubels met korting

Informeer naar onze korting voor...

Horecatafels
Kantinetafels
Vergadertafels
Maatwerk meubels voor bedrijven

Koop jouw tuintafel van eikenhout - steigerhout - douglas hout met regiokorting

Wij bezorgen jouw tuintafel van eikenhout, Douglas hout of steigerhout gratis in heel Nederland. We bieden een regiokorting van 10% in een straal van 30km om Den Bosch.

 

 

Quattro Design meubels

T. 06- 4156 1982   |   E. info@quattrodesign.nl

© 2020 - 2021 | Quattro Design meubels | KvK nr.: 655 88940 | BTW nr.: NL001698809 B29

Altijd bereikbaar voor vragen over meubels :-)

Je kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen met vragen over onze collectie meubels of een product op de pagina Inspiratie. Wij maken graag een object op maat.

Wij kijken uit naar jouw vragen!

Groeten,
Igor, Werner en Jurgen

 

06- 4156 1982
info@quattrodesign.nl